torsdag 4 mars 2010

:)

Nu ni, idag blir det först skolan och sen ska jag träffa min bästa vän Hanna :) vet inte riktigt vad vi hittar på, troligtvis går vi och glor lite på stan kanske sätter oss ner för en fika och snackar lite skit bara ;) får kanske ta och uppdatera lite mer sen när jag vet vad vi gjorde ;)



Ciao på er!

4 kommentarer:

  1. Ni är inte så snygga som alla säger, ni har bara mkt smink och stora bröst.. sånt som killar "gillar"

    SvaraRadera
  2. För det första är inte utseendet det viktigaste utan det är ändå personligheten som spelar någon roll i slutändan. För det andra så är huvudsaken att vi är nöjda med oss själva, och det är vi :) Så vad du tycker är inte viktigt! Och sen är det ju vad killar gillar som gynnar oss då ingen av oss är lesbisk ;) Och kommentera anonymt är ju inte så modigt om man säger så, slår vad om att vi är 100 gånger snyggare än dig i vilket fall.

    SvaraRadera
  3. Go Hanna! Måste faktiskt hålla med. Ett utseende kan både höjas och sänkas av en personlighet, så även om du skulle vara snyggare fysiskt (den chansen är ju inte så stor, jag menar anonym!?) så kanske våra personligheter gör att vi blir snyggare som helhet.. Tänk på den du ;) Och nu har jag och mina stor bröst sagt mitt!

    SvaraRadera
  4. för det första vart stora bröst? och det andra för mycket smink? vart får det detta ifrån?

    SvaraRadera